02/07/2014

Stor fremgang i Vagar Lufthavn

I juni rejste 27.302 passagerer gennem Vagar Lufthavn på Færøerne. Det er en stigning på 4691 i forhold til juni 2013, svarende til 20,7 pct. Der var stigninger på alle ruterne og også et rekord antal charterflyvninger.

Samme måned som Vagar Lufthavn kunne åbne sin nye terminal og Atlantic Airways fremlagte sin nye strategi, fik Vagar Lufthavn sin bedste junimåned nogensinde.

”Vagar Lufthavn er meget tilfreds med fremgangen i juni idet, at der er meldes om fremgang på flere fronter. Færinger rejser mere, flere turister kommer til Færøerne og offshore aktiviteterne påvirker tallene i den rigtige retning”, siger direktøren for Vagar Lufthavn, Jákup Sverri Kass.

I alt har 112.162 passagerer rejst til og fra Vagar Lufthavn hidtil i år. Det er en total stigning på 7,9 pct. i forhold til sidste år.

Vagar Lufthavn vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med Atlantic Airways, Visit Faroe Islands og andre for, således, at stigningen fortsætter og lufthavnen igen i år kommer til at sætte rekord i antal rejsende.